Setiap RM1 Tambah Nilai = 2 Mata EasyReward Untuk Tebus Lebih Banyak Hadiah Raya! - EasyParcel | Delivery Made Easy
Announcement Dashboard Promotions

Setiap RM1 Tambah Nilai = 2 Mata EasyReward Untuk Tebus Lebih Banyak Hadiah Raya!

Raya dah hampir tiba, tapi pasti masih ramai yang berfikir cara untuk menyambut perayaan ini kerana norma baru yang sedang kita jalani.

Tahun ini, kita mungkin tak dapat balik kampung lagi, tapi ini tidak menghalang kita untuk membeli belah secara atas talian dan membuat persiapan raya.

Untuk memeriahkan raya pada tahun ini, kami telah memutuskan untuk memberi 2x Mata EasyReward bagi setiap RM1 tambah nilai bermula dari 22 April sehingga 21 Mei untuk anda menyambut Raya bersama EasyParcel!

Jap, anda masih tak tahu mata ganjaran EasyReward untuk apa? Semestinya untuk anda tebus ganjaran yang menarik  dan kami juga telah menambah ganjaran istimewa baru seperti  DJI Pocket 2, Huawei Mate 40 Pro, Huawei FreeBuds Pro dan pelbagai lagi! Bukan itu sahaja, anda juga boleh menambah amalan di bulan puasa dengan menukar mata EasyReward anda kepada sumbangan untuk membantu komuniti.

3 Langkah Magis Untuk Dapatkan Mata EasyReward

Langkah 1: Buat tambah nilai baru bermula serendah RM20 bermula dari 22 April sehingga 21 Mei 2021.

Langkah 2: Dapatkan mata ganjaran berdasarkan nilai pakej tambah nilai anda (setiap tambah nilai RM1 = 2 mata EasyReward)

Langkah 3: Tebus Hadiah ekslusif/buat sumbangan dengan mata terkumpul.

Inilah masanya untuk anda dapatkan Brangan Raya yang anda inginkan dengan EasyReward dan sambut dengan penuh keriangan.