Dapatkan Kotak Misteri Anda Yang Dipenuhi Bahan Bungkusan & Kejutan Bernilai Sehingga RM650! - EasyParcel | Delivery Made Easy
Announcement Dashboard Promotions

Dapatkan Kotak Misteri Anda Yang Dipenuhi Bahan Bungkusan & Kejutan Bernilai Sehingga RM650!

kotak misteri EasyParcel

Bahan Bungkusan dan alatan adalah benda yang wajib bagi bisnes atas talian! Sebagai penjual , anda semestinya harus memilih bahan bungkusan dengan betul bagi mengelakkan sebarang kerosakan seperti bungkusan pecah atau terkeluar atau kelewatan –  dimana akan menyebabkan caj tambahan ganti rugi dan pelanggan yang tidak puas hati.

Kerana itu,  kami memikirkan cara untuk bantu memghindari anda dari hadapi perkara di atas, jadi kami sedia 3 set kotak misteri untuk anda nikmati penjimatan dalam proses pembungkusan. (dan hanya anda je tahu apa di dalam kotak ini)!

Anda mesti tertanya dengan “nilai barang” dalam kotak misteri kan? Jangan risau,kami janjikan setiap set kotak misteri sangat berbaloi dan jimat sehingga RM311! 

Jom kita lihat petunjuk yang ada supaya anda boleh pilih kotak yang  paling sesuai dengan keperluan anda!

Kotak Misteri 1 (RM109)

  • Kotak misteri ini dipenuhi dengan pelbagai bahan bungkusan yang berkualiti dan berguna untuk keperluan penghantaran harian, tak kisah jika anda pengguna awb A4 atau Sticker.
  • RM305 nilai jaminan bagi barangan dalam kotak ini.

Kotak Misteri 2 (RM239)

  • kotak istimewa ini adalah bagi anda yang ingin meningkatkan produktiviti dan keberkesanan anda dalam mengendali penghantaran bungkusan ke peringkat yang lebih tinggi.
  • RM429 nilai jaminan bagi barangan dalam kotak ini.

Kotak Misteri 3 (RM339)

  •  Pertama kami dalam sejarah, kami masukkan peralatan premium dalam kotak misteri! Dicipta khas bagi membantu anda mempercepatkan proses tempahan dengan cara yang mudah.
  • RM650 nilai jaminan bagi barangan dalam kotak ini.

Masa terhad, boleh didapati sehingga sehingga 20 Jun 2021! Pilih kotak misteri kesukaan anda dan kongsikan denga kami pengalaman anda “unboxing” kotak misteri dengan #EPMysteryBox supaya kami mengetahui kejutan yang anda terima!