[JUALAN HUAT HUAT] Diskaun Bahan Bungkusan Sehingga 50% Untuk Anda Kekal Huat Tahun Baru Cina Ini - EasyParcel | Delivery Made Easy
Announcement Dashboard Promotions

[JUALAN HUAT HUAT] Diskaun Bahan Bungkusan Sehingga 50% Untuk Anda Kekal Huat Tahun Baru Cina Ini

Yey! Tahun Baru Cina(TBC) sudah hampir tiba, dan sepertimana yang kita tahu, tahun ini kita akan meraikan dengan sedikit kelainan kerana pandemik yang sedang berlaku. Tetapi kejap! Apabila TBC, ada satu perkara yang masih kekal sama: Jualan murah yang membuatkan kita semua teruja!

Kerana semua orang sedang #DudukRumah untuk negara dan kebanyakkannya mereka  memilih untuk membeli secara atas talian dari pergi ke pasaraya, kami percaya pemilik e-dagang seperti anda mesti sedang mempunyai jualan yang hebat – ka – cing!

Jadi inilah masa yang tepat untuk anda menambah stok bahan bungkusan anda! Terbaiknya, sekarang EasyParcel sedang melangsungkan JUALAN HUAT HUAT untuk anda dapatkan semua bahan bungkusan kegemaran anda untuk penyediaan TBC dengan diskaun sehingga 50%! Wohoooo!

Jom kita lihat tawaran ‘Jualan Huat Huat’ yang kami sediakan untuk anda!

Dan pelbagai lagi…

Sempena musim festival, kami ingin menambah kegembiraan anda menyambut tahun baru dengan memberi edisi terhad buku nota EasyParcel atau penutup webcam yang bernilai sehingga RM99 secara PERCUMA dengan jualan Huat Huat kami.
**Hadiah percuma akan diberikan berdasarkan ketersediaan stok dan boleh berubah.

Bagi pengguna yang baru EasyParcel atau peminat starter kit kami dan semua semua dalam 1 pakej pukal, kami percaya anda pasti akan suka apa yang kami senaraikan kepada anda di bawah!

Penjimatan hebat ini sedang berlangsung sehingga 28 Februari 2021 sahaja! Cepat! tambah stok bahan bungkusan kegemaran anda dengan penghantaran percuma dan tambah ketejurajaan jualan TC anda!