Hanya Di Bizapp: Nikmati Pgeon Prime Dari RM5(5kg) Dan PERCUMA SMS Tracking Dengan Min. Tambah Nilai RM20 - EasyParcel | Delivery Made Easy
Integration

Hanya Di Bizapp: Nikmati Pgeon Prime Dari RM5(5kg) Dan PERCUMA SMS Tracking Dengan Min. Tambah Nilai RM20

Sehubungan waktu operasi yang dibenarkan semasa PKP dipendekkan dari 8pagi-8malam, Hero Pgeon menghadapi jadual yang padat bagi memenuhi permintaan penghantaran yang tinggi pada waktu ini. Oleh itu, servis jaminan Pgeon Prime akan ditutup buat sementara waktu bagi membenarkan Hero Pgeon mempunyai masa lebih panjang untuk memposes dan menghantar setiap bungkusan dengan jayanya. Penghantaran akan dilakukan secepat mungkin dalam 1-3 hari waktu bekerja. Terima kasih di atas keprihatinan anda. Marilah kita berdoa untuk Malaysia tercinta sembuh dari virus COVID-19.

Wohoo Pengguna Bizapp,kami ingin kongsikan berita yang pasti membuat anda teruja.

Anda sekarang sudah boleh menempah Pgeon Prime dimana jaminan pengutipan dan penghantaran keesokkan hari bekerja dari serendah RM5(kg) dan juga kadar rata dari RM5.50(5kg) bagi Pgeon Delivery! Jom kita lihat kadar promo yang ekslusif untuk anda.

Kurier Servis

Anggaran Masa Penghantaran

Kadar Promo

Pgeon Prime

(Penghantaran dalam negeri Penang, Kuala Lumpur, Sleangor atau Johor)

1 Hari

RM5

(0.1-5kg)

Pgeon Prime

(Penghantaran ke negeri lain Penang, Kuala Lumpur, Sleangor atau Johor)

1 Hari

RM5.50

(0.1-5kg)

Pgeon Delivery

1-3 Hari

RM5.50

(0.1-5kg)

**Tertakluk pada poskod 

Pada masa yang sama, kami juga menawarkan anda SMS Tracking Percuma sehingga 7 Disember 2019. Ini bermakna, semakin cepat anda membuat tambah nilai, semakin lama anda boleh menggunakan SMS Tracking secara percuma semasa membuat tempahan bungkusan. 

Hebat kan? Cepat semua, jangan ketinggalan untuk rebut penjimatan hebat ini dengan tambah nilai serendah RM20 bermula 7 Oktober 2019!

Terma & Syarat

 • Promosi ini dibuka untuk pengguna bizapp tanpa had, bermula dari 7 Oktober sehingga 7 Disember 2019
 • Bagi SMS Tracking Percuma, ianya sah untuk pengguna bizapp yang membuat tambah nilai bermula dari tarikh diatas sehingga 7 Disember sahaja
 • Untuk Pgeon Prime , anda akan diberi penghantaran percuma Pgeon Delivery dengan berat sehingga 5kg jika kami tidak datang untuk pengutipan dan penghantaran keesokkan hari seperti tarikh yang dipersetujui. 
 • Ini adalah kelayakkan yang diperlukan untuk anda mendapat jaminan:-
 • – Pgeon Prime dipilih sebagai kurier servis
 • – Alamat penerima haruslah tepat dan betul
 • Pampasan Jaminan penghantaran keesokkan hari Pgeon Prime adalah: 
 • Jaminan tidak sah untuk pengutipan yang dijanjikan  jika terdapat situasi yang tidak dapat dijangka dan tidak dapat dikawal seperti mogok, bencana alam atau banjir yang teruk.Termasuk juga jika alat imbasan penghantaran tidak tepat. 
 • Percubaan penghantaran semasa atau sebelum tarikh jaminan penghantaran layak untuk jaminan penghantaran.
 • Sebuah tawaran diberi oleh pembawa penghantaran semasa penghantaran atau sebelum tarikh penghantaran menepati piawan jaminann penghantaran kami. 
 • Anda tidak boleh menuntut untuk kerosakan dan kerugian yang anda tanggungi terhadap pihak kami jika hal  tersebut terjadi kerana masalah teknikal seperti kenderaan rosak, mereka akan cuba terbaik untuk membaiki dan menyediakan kenderaan ganti untuk mengurangkan kadar penghantaran masa yang lama.
 • Kami tidak akan kompromasi dengan sebarang keadaan yang menyebabkan penghantaran lambat , gagal atau ketinggalan untuk penghantaran yang disebabkan oleh pelabelan yang kurang jelas atau rosak di nota consigment  dan anda bersetuju untuk bertanggungjawab bagi memastikan pelabelan jelas .
 • EasyParcel mempunyai hak untuk batal, menghentikan atau menggantung promosi ini. 
 • EasyParcel mempunyai hak untuk menukar sebarang terma dan syarat dari masa ke masa tanpa notis pemberitahuan.